margaríny

Flora a zdraví srdce - je to vůbec možné?

Původně jsem tento příspěvek zamýšlel sepsat jako pitevní protokol, ale protože jsem již jeden na další “dobrůtku” z dílny Unileveru, Ramu, napsal a z pohledu rozboru bych mohl prakticky využít funkcí CTRL+C a CTRL+V, raději volím klasický příspěvek upozorňující na další úskalí konzumace těchto nepřirozených tuků.  

Kategorie: 

Drsná pravda o řepkovém oleji

Pokud sledujete naše stránky po určitou dobu a nepřišli jste sem poprvé, pak vás asi nepřekvapí, proč nejsme příznivci řepkového oleje. Možná jste slyšeli, že díky vysokému obsahu mononenasycených mastných kyselin tento olej někdo srovnává s olivovým olejem.

Kategorie: 

TOP10 “zdravých” potravin, které byste NIKDY neměli jíst, díl. II

Jestli z frekvencí našich článků vyplývá, že jsme velkými příznivci konzumace avokáda, kokosového oleje, kurkumy a zelené listové zeleniny, pak jste si asi rovněž všimli, že na opačném spektru oblíbenosti se také najdou jasní kandidáti - potraviny, které nám doslova “nesmí přes práh”.

Kategorie: 

Pitevní protokol - Rama s máslem

 

To, že nás reklamy všeho druhu a všech formátů ovlivňují (vědomě i podvědomě) je fakt, se kterým se musíme smířit. Pokud by to neplatilo, velké korporace by neutrácely miliardy za televizní čas nebo za stránky velikosti A3 v hlavních denících a raději investovaly peníze jiným způsobem. Jedinou možností, jak se této "masáži" vyhnout, je zavřít se v nějaké jeskyni a žít jako poustevník...

Kategorie: